У полі на Тернопільщини встановили прапор із тюків соломи (Відео)

Опубліковано:
24 Серпня, 2020

На пожнивному полі біля села Косів Чортківського району встановили синьо-жовтий стяг із рулонних тюків соломи. Загальна площа «солом’яного» прапору, який встановили працівники ПАП «Дзвін», становить 52,72 метра квадратних.

Над створенням прапору трудилися два дні. Одного дня тюкували солому, а іншого – розфарбовували у синьо-жовті кольори.

«Синьо-жовте знамено, довжиною 52 метри і висотою 4,86 метра, загальною площею 252,72 метра квадратні, розгорнули працівники ПАП «Дзвін» відділку Звиняч на пожнивному полі біля села Косів Чортківського району Тернопільської області.Робота над прапором зі 160-ти рулонних тюків соломи, висотою трішки більш як 1,21 метра і діаметром 1,30 метра кожен, приурочена до Дня Державного Прапора України з темою: «Наш Стяг і праця – на посвяту величі Твоєї, Україно !», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день незалежності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прапор України, #село Косів, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: