«З нагоди 30-річчя»: у Тернополі нагородили депутатів першого скликання

Опубліковано:
24 Серпня, 2020

Сьогодні, 24 серпня, в Українському домі «Перемога» відбулося нагородження депутатів першого скликання. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, за внесок в утворення і розбудову української незалежної держави, становлення принципів демократів та розвиток місцевого самоврядування, Тернопільський клуб «Депутатів Тернопільської міської ради першого демократичного скликання» отримали відзнаки. 

«Тоді, у 1990 році, новообрані депутати приймали цілий ряд рішень, які змінили не лише місто, а усю Україну: в березні того ж року було прийнято рішення підняти синьо-жовтий прапор над Тернополем, визнано гімн «Ще не вмерла України…» таким, який визнається і виконується в Тернополі, почалось перейменування вулиць, демонтаж комуністичних меморіалів та пам’ятника Леніну на майдані Волі. Можна впевнено говорити, що з Тернополя почалась загибель «імперії зла»», – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал.

До слова, під час урочистостей співали вокалісти колективу від Тернопільської «Просвіти» гурту «Пшеничне перевесло». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День Незалежності України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: