25-27 серпня частина Тернополя буде без води через переключення мережі на вулиці Загребельній. Про це повідомляють у «Тернопільводоканалі».

«Через непередбачувані обставини (відсутність необхідних матеріалів) переключення нової водопровідної мережі на вулиці Загребельній не відбулося у зазначений термін, про який ми повідомляли 7 серпня.Отож, переключення перенесено на 25-27 серпня 2020 року. Великий обсяг складних робіт, на жаль, неможливо виконати без відключення від водопостачання абонентів вулиць Загребельна, Південна, Грабовського та Волинська. Мешканці будинків на вказаних вулицях залишаться без води з 9-ї години 25 серпня до 20-ї години 27 серпня. Окрім розповсюдження цієї інформації в ЗМІ, про припинення водопостачання їх завчасно повідомлять в розклеєних оголошеннях. Просимо із розумінням поставитися до ситуації, вибачити за тимчасові незручності й запастися водою на вказаний період», – розповідають у водоканалі.

Жителям вулиць, на яких з 25 до 27 серпня на буде водопостачання, рекомендують скористатися коолонками-качалками та бюветами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водопровід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: