Аграрій з Хмельниччини вимагає справедливості від прокурорів Тернопілля (Відео)

Опубліковано:
23 Серпня, 2020

Знову біля стін тернопільської прокуратури. Вимоги ті ж – повернути втрачене. Анатолій Замлицький – фермер з Волочиська Хмельницької області. За словами чоловіка, він втратив чимало гектарів землі та техніку, і тепер не може ніяк повернути те, що належить йому згідно з законом.

Будучи у розпачі, пан Анатолій нещодавно навіть спробував вчинити самопідпал. З каністрою у руках він виліз на кількаметрової висоти конструкцію. Від фатального вчинку фермера врятував прокурор області, який вилізши на білборд, провів з ним перемовини. Тоді посадовець пообіцяв посприяти у законному вирішенні цієї проблеми.

Чому чоловік знову повернувся під стіни Тернопільської обласної прокуратури – журналістам “Файного міста” розповів сам Анатолій Замлицький.

“Я з 2014 року ходжу по інстанціям, щоб повернули мені 800 гектарів вкраденої кукурудзи, у тому числі 27 гектарів – державної. Не можу на сьогодні знайти ні одного кілограма. Обіцяють одне, а роблять зовсім інше. Ухвали суду, які приймаються вже у Тернополі, приймаються без моєї участі. Я не багато прошу – щоб повернули те, що є моїм”, – каже пан Анатолій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Замлицький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протест, #тернопіль, #тернопільські новини, #фермерт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: