У Тернополі і Теребовлі відкрили додаткові відділення для лікування хворих на COVID-19

Опубліковано:
23 Серпня, 2020

У Тернопільській міській лікарні №2 відкрили відділення на 50 ліжок для лікування хворих на COVID-19, – повідомила у програмі “Тема дня” заступниця начальника управління охорони здоров’я області Лідія Чайковська.

За її словами, ще одне відділення від сьогодні діятиме у Теребовлянській районній лікарні. Там зможуть прийняти тридцять хворих.

Чайковська розповіла, що Тернопільській лікарні швидкої допомоги – черги для госпіталізації хворих на коронавірус. Жодного вільного місця для лікування інфікованих пацієнтів немає у фтизіопульмонологічному центрі.

“Настільки зросла кількість хворих, що ми сьогодні вже бачимо черги карет швидкої медичної допомоги, щоб госпіталізувати хвору людину. Міська лікарня швидкої допомоги переходить у госпіталь, тобто всі відділення цієї лікарні будуть приймати лише хворих на коронавірус. Всі хворі, які потребують ургентної допомоги, зможуть її отримати в університетській лікарні. За сьогоднішнім розпорядженням – додаткові відділення для інфікованих пацієнтів будуть відкриті у Тернопільській другій міській лікарні і в Теребовлянській районній лікарні”.

У лікарнях області відкрито 540 ліжок для хворих на COVID-19. Сьогодні рівень завантаженості лікувальних закладів пацієнтами із підтвердженим діагнозом COVID-19 становить 52%, а хворими з підозрами на коронавірус – на 70%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: