Їхня смерть сколихнула Україну: минає чотири роки з дня загибелі 2 поліцейських з Тернопільщини

Опубліковано:
22 Серпня, 2020

Завтра, 23 серпня, минає чотири роки з дня загибелі 30-річного майора Олександра Рудика і 31-річного капітана Андрія Чернятинського. Звістка про їхню смерть під час виконання службових обов’язків сколихнула не тільки Тернопільщину, а й всю Україну.

Вшанувати пам’ять товаришів приїхали співробітники Головного управління Національної поліції. Разом із колегами з районного відділення вони відвідали могили, де похоронені поліцейські. Андрій Чернятинський спочиває на кладовищі у селі Сапогів, а Олександр Рудик – у рідному селі Шупарка.

«Пам’ять жива, біль втрати неминучий, проте тішаться рідні внуками, яких залишили по собі їхні сини. У Андрія зростає синочок, а в Олександра – донечка. Вони мають знати, що їхні батьки віддали своє життя, виконуючи професійний обов’язок», – повідомляє ГУНП.

До слова, правоохоронці загинули у 2016 році у селі Бабинці на Борщівщині. Тоді озброєний чоловік застрелив свою дружину, після чого вбив двох поліцейських, які приїхали на виклик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #капітан Андрій Чернятинський, #майора Олександр Рудик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Сапогів, #село Шупарка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: