107 дітей отримають стипендію Тернопільської міської ради

22.08.2020 09:13   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопілля

107 дітей Тернополя отримають стипендію Тернопільської міської ради. Це учні шкіл, професійно-технічних училищ і центрів творчості. Впродовж 9-ти місяців вони щомісячно отримуватимуть по 300 гривень. Відповідне рішення прийняли сьогодні на сесії міськради. Про це повідомила начальниця міського відділу освіти Ольга Похиляк.

За її словами, стипендіатів обирала конкурсна комісія відділу освіти в 17-ти номінаціях. У кожній з них – по троє учнів.

"З кожної школи кращий учень отримає премію. Таких дітей 50. Ці діти мають різні нагороди, перемоги в олімпіадах, конкурсах, МАН. У порівнянні з минулим роком, цього року ми включили дітей з позашкільних установ і також з училищ. У минулому році це були тільки школи", – розповіла Похиляк.

Такі стипендії тернопільським учням нараховують щороку відповідно до рішення Тернопільської міської ради від 26 січня 2016 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі