До бюджету Тернопільської громади внесли зміни

Опубліковано:
21 Серпня, 2020

На черговій 54 сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 21 серпня, депутати підтримали рішення про внесення змін у бюджет громади. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, додатково кошти спрямовуються на галузь охорони здоров’я міста для проведення реконструкції з добудовою  частини приміщення головного корпусу КНП ТКМЛ №2 під відділення невідкладної допомоги (вул.Р.Купчинського,14) та  на реставрацію з пристосуванням колишнього міського шпиталю під відділення невідкладної (екстреної медичної допомоги) КНП Тернопільської лікарні швидкої допомоги (вул.Шпитальна,2). Також, під  будівництво багатофункціонального Палацу спорту гроші отримає  управлінню розвитку спорту під та управління ЖКГ –  для оплати по кредиту ЄБРР  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #депутати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільська громада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: