Про важливість державно-церковних відносин: Володимир Труш зустрівся з із архієпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським УГКЦ Василієм Семенюком

Опубліковано:
20 Серпня, 2020

Під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Труша із архієпископом і митрополитом Тернопільсько-Зборівським УГКЦ Василієм Семенюком йшлося про актуальні питання державно-церковних відносин, реалізацію низки соціальних проектів у патерстві органів влади краю та церковних структур.

Користуючись нагодою Володимир Труш подякував владиці Василію за підтримку ініціативи організації у Зарваницькому Марійському духовному центрі днів духовної віднови-реабілітації для представників родин загиблих захисників України. Перші такі реколекції відбулися у липні.

«Дякую Владиці Василію Семенюку за опіку над церковними громадами УГКЦ.

Духівництво надзвичайно доклалося до запобігання поширенню COVID-19.

Завдяки Вашій позиції, настановам, застереженням, а головне – молитвам, нам вдалося врятувати не одне життя та зберегти здоров’я наших краян»,- зазначаив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #українська церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: