Почистити озеро можна за бюджетні кошти, - лідер тернопільського ОПЗЖ Олександр Кравчук

20.08.2020 08:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

За словами Олександра Кравчука, голови Тернопільської регіональної організації «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ»водне плесо у центрі Тернополя не використовують по максимуму для приваблення туристів. 

«Почнемо з того, що озеро потрібно почистити, щонам обіцяють вже останні 10 років, далі скласти детальний бізнес-план і так далі, це дасть змогу привабити більше туристів у Тернопіль, – наголошує Олександр Кравчук. – Почистити озеро можна за бюджетні кошти , так це немала сума, але при грамотній політиці, ці гроші повернуться назад у бюджет. В Україні є фахівці та фірми, які професійно очищують водойми, на жаль у  Тернополі таких спеціалістів немає, та при бажанні це не проблема їх знайти, укласти договір та провести відповідні роботи».

Далі, за словами Олександра Кравчука, на набережній потрібно створити відповідну інфраструктуру для приваблення туристів. 

«Відпочинкову зону на набережній ставу потрібно розширити та облагородити, - зауважує Олександр Кравчук. – Крім того, має бути створена відповідна інфраструктура. І насправді для того, щоб турист приміром з-за кордону приїхав до нас у Тернопільпотрібно зробити ще дуже багато роботи, на яку ми налаштовані».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі