Відомий шоумен з Тернополя Сергій Притула залишає «Вар’яти-шоу»

Опубліковано:
19 Серпня, 2020

Відомий телеведучий з Тернополя Сергій Притула, який балотуватиметься в мери Києва від партії «Голос», оголосив про вихід з проєкту «Вар’яти-шоу». Зйомки в останньому сезоні стануть завершальними для шоумена. Про це повідомляє lb.ua

«Щоб закрити це питання (про поєднання творчої роботи з політичною діяльністю) раз і назавжди, я оголошу про свій вихід з «Вар’яти-шоу» і закінчення своєї акторської кар’єри. Це той крок, який мені трішки важко робити, зважаючи на те, що я десять років віддав цьому колективу і розвитку україномовного гумору», – розповів Притула.

Відтак, Сергій Притула покине «Вар’яти шоу» не лише як очільник, а як редактор, і актор.

До слова, проєкт «Вар’яти-шоу» з’явився у 2010 році у Тернополі, перший виступ відбувся 28 травня 2010-го під назвою «Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти”». 2 листопада 2016-го відбулася прем’єра телеверсії шоу в ефірі «Нового каналу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вар’яти-шоу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: