Відійшов у вічність захисник України Руслан Карпець

Опубліковано:
19 Серпня, 2020

Сьогодні, 19 серпня, у реанімаційному відділенні Кременецької лікарні відійшов у вічність захисник України Руслан Карпець.

«Щойно отримали сумну звістку — в реанімаційному відділенні відійшов у вічність, в “небесний легіон” наш земляк, Герой, захисник України Руслан Карпець… Світла та вічна пам’ять … Хай з Богом спочиває… Щирі співчуття родині…», – повідомляє Панфілов Віктор‎.

Зазначимо, що Руслан Карпець був добровольцем. Чоловік служив у 128 ОГП окремому гірськопіхотному батальйоні з 1 серпня 2014 року. Під час обстрілів Дебальцева Руслана був сильно травмований. Чоловікові відірвало руку, травмувало ліву ногу та роздробило стегнову кістку. Врятував його лише бронежилет, який напередодні передав священник. Руслан Карпець переніс багато операцій та довготривалі реабілітації, однак сьогодні серце чоловіка перстало битися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руслан карпець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: