Тернопільські легкоатлети здобули медалі на чемпіонаті України серед юніорів

Опубліковано:
18 Серпня, 2020

Тернопільські легкоатлети виступили на чемпіонаті України серед юніорів, який відбувся 12-13 серпня у Луцьку. Спортсмени показали високі результати та привезли медалі. Про це повідомля Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Всі очікували, що рівень результатів буде не дуже високий, оскільки через карантинні заходи підготовка спортсменів була досить зібганою. Але приємно констатувати, що наші очікування не справдилися. В низці видів були показані досить високі результати», – розповідає старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв.

Відтак, у бігу на 3000 м з перешкодами з результатом 9.35,6 сек перемогу здобув вихованець обласної ДЮСШ та ШВСМ Віктор Гнатів (тренери Богдан та Оксана Дуди). Бронзову нагороду в штовханні ядра (14.89 м) виборов Ігор Висоцький (ОДЮСШ з літніх видів спорту, ШВСМ, тренери Іван Панасюк, Микола Головацький), а в метанні диску спортсмен став шостим. Ще три шостих місця зайняли легкоатлети обласної ДЮСШ: Денис Загалюк у стрибках в висоту, Данило Буженін у бігу на 100 м та Андрій Жук у штовханні ядра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #легкоатлети, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: