Держава має застрахувати вчителів на випадок зараження COVID-19

Опубліковано:
18 Серпня, 2020
За два тижні, 1 вересня, органи влади мають зробити усе від них залежне, щоб діти пішли до школи. Дистанційне навчання неприпустиме. Воно не забезпечує необхідну соціалізацію дітей, особливо тих, хто цього року вперше сяде за шкільні парти. Я батько двох школярок, одна з яких цьогоріч йде в перший клас. Навчаючить тривалий час в режимі онлайн діти втрачають навички вчитися, пише на своїй сторінці у Фейсбук Назар Зелінка.
 
Але з початком навчального року державі потрібно не лише подбати про маски та антисептики в школах, але й за безпеку вчителів. Вони можуть опинитися на вістрі інфікування, адже згідно з статистики діти – це та категорія людей, які можуть безсимптомно переносити коронавірус й контактують як з учителями, так і з дорослими вдома.
 
Держава має застрахувати вчителів на випадок зараження COVID-19, адже в разі інфікування вчитель залишиться сам на сам з хворобою та лікуванням – страхівка має покрити усі витрати на лікування та реабілітацію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #назар зелінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандемія, #страхування вчителів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: