Борсуківська ОТГ відмовилася виділити гроші районній лікарні

18.08.2020 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Лановецька центральна районна лікарня має великі борги за комунальні послуги. Адміністрація медзакладу стурбована, адже одна із сільських рад відмовилася виділити гроші, мовляє, є більш нагальні потреби.

З Лановецького районного бюджету за поданням райдержадміністрації та рішеннями районної ради було виділено на оплату енергоносіїв – 1 млн 064 600 грн. Поряд із цим, Лановецька міська рада (ОТГ) виділила всього 100 тис. грн, натомість Борсуківська сільська рада грошей відмовилася давати.

Головний лікар медзакладу неодноразово направляв листи в міську раду, брав участь у сесіях, але це не допомогло. Депутати міської ради відмовили приймати рішення про виділення коштів, мовляв, є більш пріоритетні об’єкти.

Наразі, у медзакладу залишається непогашеною заборгованість за спожиту теплову енергію в березні-квітні 2020 року на суму 299 894,65 грн перед ТОВ «Теплодар плюс» (728,3115 Гкал).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі