Учасники велопробігу ветеранів війни завітали до Тернополя

Опубліковано:
18 Серпня, 2020

До Тернополя завітали учасники велопробігу ветеранів війни «Вшануємо пам’ять захисників України». Разом з представниками родин загиблих учасників АТО/ООС вони вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до Стелли «Борцям за волю України». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає організатор і капітан команди, начальник відділу Міністерства у справах ветеранів у Закарпатській області України Іван Балашов, учасники велепробігу планують подолати шлях від Ужгорода до Маріуполя.

«Ми стартували 16 серпня в Ужгороді. Наш маршрут – Стрий, Рогатин, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Київ, Лубни, Полтава, Дніпро, Запоріжжя та Бердянськ. Плануємо побувати у 12-ти областях України. Символічно, що велопробіг завершиться в Маріуполі 29 серпня – у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність», – розповідає Іван Балашов.

До слова, участь у велопробігу беруть ветерани АТО/ООС та війни в Афганістані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #велопробіг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: