У Ланівцях можуть закрити залізничну станцію, звідки щодня люди добираються на електричках до Шепетівки, Ізяслава, Білогір’я, Вільшаниці, Лепесівки та Клембівки Про це повідомляє «Медіатор».

Як зазначає касир Валентина Яцків, лише за вчора було продано 25 квитків до Тернополя, Шепетівки, Ізяслава. Також, люди можуть придбати й на пасажирський потяг до Одеси, Мелітополя, Херсона.

Оскільки возити пасажирів пільгових категорій не рентабельно, то «Укрзалізниця» просить місцеві органи влади відшкодовувати частину коштів за проїзд. Своєю чергою міська рада відгукнулася на пропозицію.

«Ми виділили частину коштів і перерахували до районної ради. Але вони наші кошти не прийняли й зі свого боку не виділяють. Тому закриття залізничної станції досі актуальне», – заступник міського голови Лановецької громади Вадим Щеглов.

Місцеві мешканці ж протестують, адже до Ланівців електричкою з’їжджаються з усіх найближчих сіл. Закрити станцію не є виходом із ситуації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрички, #залізнична станція, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяги, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: