За кого готові проголосувати на виборах тернополяни: результати досліджень (Наживо)

Опубліковано:
17 Серпня, 2020

У Тернополі оприлюднили результати соціологічних досліджень. Опитування проводилося серед жителів обласного центру. Люди висловили свою думку та надали оцінку роботі різних публічних інституцій під час внесення Тернополя до “червоної зони” через пандемію. Також стало відомо, за кого тернополяни готові віддати голос, якби вибори відбулися вже сьогодні.

Нагадаємо, за результатами досліджень, які оприлюднив 5 серпня керівник проектів Центру з інформаційних проблем територій Роман Соломонюк, у рейтингу політичних сил на виборах до Тернопільської міської ради лідером було ВО «Свобода». Політичну силу готові були підтримати 51,3% з тих, хто визначився. Більш детально про це – у нашому попередньому матеріалі “За кого голосуватимуть тернополяни восени: попередні результати соціологічних досліджень”.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори 2020, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #роман соломонюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: