Тернопільські артилеристи посіли перше місце на змаганнях в ООС

Опубліковано:
17 Серпня, 2020

На одному з полігонів у Донецькій області відбувся фінальний етап змагань на кращий артилерійський розрахунок. За результатами змагань, тернопільські бійці здобули перемогу серед розрахунків МТ-12 “Рапіра”, – повідомив пресофіцер Юрій Кульпа.

“Що ж стосується двох інших розрахунків, а саме 2А36 “Гіацинт-Б”, то вони у своїй категорії зайняли друге та третє місця. У підсумку всі три підрозділи піднялись на п’єдестал, отримали дипломи й грамоти від Командування операції об’єднаних сил”, – каже Кульпа.

 

Конкурс проходив у номінаціях: спеціальна, де оцінюють уміння та практичні навички зі спеціальної підготовки; тактична де виконуються практичні стрільби, під час яких змагаються у влучності й правильності виконання вправ та дотриманні заходів безпеки, а також спортивна, де учасники виконають вправи на розвиток сили, спритності, витривалості, вправи стрільб зі стрілецької зброї.

 

“Артилерійська смуга перешкод — стала справжнім випробуванням на фізичну і психологічну витривалість для кожного учасника команди. Хлопцям доводилось діяти злагоджено і чітко, щоб не просто дійти до фінішу — а й досягти якомога кращих результатів”, – розповів Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #артелеристи, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: