На вантажному причалі філії «Голопристанська» розпочнеться завантаження близько 300 т херсонських кавунів, які повезуть до Києва. Про це повідомляє пресслужба компанії «НІБУЛОН». 

Повідомляється, що на Київщині кавуни вивантажать наступного тижня на перевантажувальному терміналі ТОВ СП «НІБУЛОН» у Переяславі та доставлять до торгових мереж, а судно завантажать зерном.

«Четвертий рік поспіль «НІБУЛОН» власним флотом відправляє смачні херсонські кавуни до столиці. У закритому судні водним шляхом, на якому немає ям та вибоїн, обережно і чітко за графіком «НІБУЛОН» доставляє неушкоджений товар у порт призначення. Там так само піддони з контейнерами розвантажують краном і відразу завантажують у рефрижератори. За декілька годин ці кавуни вже в торговельному залі радують покупців. Такий шлях доставки овочів і фруктів із півдня України на північ значно зменшує їх втрати і допомагає в розширенні ринків збуту сезонної продукції. Коли кавуни вантажаться насипом, 10-13 % продукції зазнає механічних пошкоджень, не витримуються стандарти пакування та транспортування», – ідеться у повідомленні.

Також повідомляється, що завдяки лише одному такому порівняно невеликому за обсягом рейсу, компанія «НІБУЛОН» знімає з автошляхів країни 15 вантажівок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баржа, #кавуни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: