Тисячі тернополян вже підтримали ініціативу Олексія Станька щодо переходу на індивідуальне опалення

Опубліковано:
15 Серпня, 2020

Уже третій день в Тернополі збирають підписи за повне переведення тернополян на індивідуальне опалення.

Таку акцію організував голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

У різних масивах міста діють намети. Кожен охочий тернополянин може прийти та поставити свій підпис.

Фото з мережі Інтернет

– З початку акції своє незадоволення котельнями висловили вже тисячі людей із різних куточків Тернополя. Вони підтримують ідею переходу на індивідуальне опалення, бо також вважають, що поквартирне теплопостачання – вимога часу, а застарілі котельні лише виманюють останні гроші з містян та місцевого бюджету й завдають шкоди екології. Місто регулярно вкладає кошти у комунікації, але навіщо це робити, якщо можна вирішити усі проблеми, перейшовши на індивідуальне опалення. Це набагато дешевше, аніж вкладати гроші у регулярну заміну труб. Хто має змогу, облаштує поквартирне теплопостачання самостійно. Для людей соціально-незахищених верств населення ми розробимо спеціальну програму й профінансуємо заміну опалення з міського бюджету, – пояснює Олексій Станько.

Лідер обласного осередку партії «Хвиля» закликає тернополян підтримати його ініціативу. Детальніше дізнатися про неї можна у інформаційних наметах з надписом: «Кожному тернополянину – індивідуальне опалення».

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #народний мер Тернополя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олексій станько, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: