На обході Кременця завершується ремонт ділянки М-19 "Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече"

14.08.2020 12:09   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Завершується поточний середній ремонт 14 кілометрів автошляху М-19 "Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече" на обході міста Кременець, який розпочали оновлювати в рамках програми "Велике будівництво", ініційованої президентом України Володимиром Зеленським.

Сьогодні ремонтні роботи проінспектував голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.

Наразі там триває влаштування верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону, планування узбіч, монтаж нової системи освітлення та облаштування пішохідних доріжок. Укласти верхній шар залишилося ще на невеликому відрізку.

«Проїзд ділянкою на обході Кременця відкриють на обох смугах руху. За сприятливої погоди завершення поточного середнього ремонту цього відрізку планується до 1 вересня», - зазначив Володимир Труш.

Загалом у 2020 році в Тернопільській області буде відремонтовано 146,5 км автошляху М-19.

Вже завершено роботи на 8 км неподалік селища Вишнівець, сіл Горинка та Старий Вишнівець. Паралельно підрядна організація працює на автошляху М-19 між Тернополем та Теребовлею.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі