«Сервери християнської моралі»: у Борщівській ОТГ відбулася молодіжна зустріч

Опубліковано:
13 Серпня, 2020

Сьогодні, 13 серпня, на території пансіонату «Лісова пісня» відбулася молодіжна зустріч в громаді «Сервери християнської моралі». Розпочали зустріч відправою Святої Літургії.

Поспілкувалися зі священниками про християнські цінності, формування релігійної культуру в молодіжному середовищі та ефективність діяльності церкви учасники заходу змогли в режимі офлайн. Також участь взяли міський голова Іван Кобилянський та секретар міської ради Володимир Чугаєвський. Вони подякували Молодіжній раді Борщівської ОТГ за організований захід, цікавий формат і тематику. Наголосили, що міська рада налаштована до співпраці. Адже ініціативи, які генерує молодь, є корисними і креативними.

«Ваші думки, пропозиції й побажання – це нові проєкти над якими повинна працювати міська рада» – сказав міський голова.

null

 

null

 

null

До слова, спікерами заходу були: отець Роман Герасимів, голова молодіжної комісії Бучацької єпархії УГКЦ, отець Михайло Грицьків, декан Борщівського деканату, отець Михайло Манькут, сотрудник Церкви Успіння Пресвятої Богородиці м. Борщів. Модератор – Оксана Кобилянська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Борщівська ОТГ, #іван кобилянський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пансіонату «Лісова пісня», #Сервери християнської моралі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: