На Тернопільщині інспектують дитячі табори, які виявили бажання працювати в умовах карантину. Фахівці перевірили такі оздоровчі комплекси, як ОК «Лісовий», «Збруч», ДОЗ «Лісова пісня» та «Барвінок».

Як повідомляє Держпродспоживслужба Тернопільської області, інспектори перевірили чи табори можуть дотримуватися постанови Головного державного санітарного лікаря України. Зокрема, забезпечити дистанцію в спальних кімнатах між ліжками не менше 1,5 метри та з розрахунку 5 квадратних метрів на одну дитину; забезпечення таборів засобами індивідуального захисту з розрахунку на кількість працівників та за умови їх заміни кожних 3 години; наявність спиртовмісних антисептиків, паперових рушників; облаштування ізоляторів для ізоляції осіб з ознаками захворювань, тощо. В результаті перевірки, будуть прийматись рішення щодо можливості підписання актів приймання закладів до оздоровчого сезону.

До слова, підготовчі роботи в оздоровчих закладах на стадії завершення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #табори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: