Платіжка за гаряче водопостачання для тернополян за липень зменшиться на понад 30 відсотків

11.08.2020 08:09   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Тернополянам з централізованою подачею гарячої води провели перерахунок за липень. Про це повідомила речниця комунального підприємства "Тернопільміськтеплокомуненерго" Аліна Жайворонко.

За її словами, ціни в платіжках на гарячу воду за минулий місяць будуть нижчими більш ніж на 30%, тобто, в середньому, тернополяни заплатять на 60 гривень менше.

Наприклад, якщо в квартирі централізована подача гарячої води, а також рушникосушильники підключені до системи гарячого водопостачання, то замість 98 гривень 85 за кубічний метр тернополяни заплатять 64 гривні 65 копійок. Якщо рушникосушильники не підключені до системи гарячого водопостачання, то замість 91 гривні 36 копійок за кубічний метр – 60 гривень 48 копійок.

Отримати інформацію про стан розрахунків та подати показники лічильників тернополяни можуть дистанційно за телефонами або через особистий кабінеті на сайті підприємства та через сайти, що приймають платежі, зокрема, через сайт або відділення банків та Укрпошти, де проводите оплату.

Нагадаю, рішення про перерахунок за централізоване тепло та водопостачання прийняв виконавчий комітет Тернопільської міськради. В опалювальному сезоні 2019-2020 років вже були такі перерахунки за 6 місяців – з жовтня по червень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі