Вантажівки руйнують дорогу: на Тернопільщині люди перекрили дорогу зерновозам

10.08.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Жителі сіл Тилявка і Башківці перекрили дорогу великоваговим автомобілям, які транспортують зерно.Про це повідомила у соціальній мережі Liliana Fedchuk.

Люди переконані, що часте курсування вантажівок призводить не лише до руйнації дороги, а і їхніх будинків. Вони зверталися до місцевої влади, щоб вирішити цю проблему, але безрезультатно. Тому, люди вирішили перекрити дорогу. На мітинг зібралися більше ніж 40 людей. Мешканці не давали проїжджати вантажівкам. Громадський транспорт, який курсує за напрямком Шумськ-Кременець, не зупиняли.

«Через 3 години машини роз’їхались, дорога повністю в селі була полита водою від пилюки. Невелика, але перемога! Був представник “Континентал груп”, який взяв на замітку наше прохання. Було вирішено організувати зустріч з усіма представниками цієї галузі. Хочу додати, що “забаганки” та “обіцянки” ВЖЕ не пройдуть», – написала Ліліана Федчук.

До слова, завтра у селі люди проводитимуть збори, щоб спланувати наступний план дій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі