Секс може викликати зупинку серця?

09.08.2020 21:47   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Американські вчені, що представляють Інститут вивчення серця в Лос-Анджелесі, на чолі з Самитом Чу заявили, що секс не може викликати зупинку серця, передає Ukr.Media. Свою наукову роботу експерти представили в ході конференції товариства кардіологів США в Анахаймі.

Читайте також

Чоловіча зрада: названі головні ознаки (Відео, фото)
Регулярний секс поліпшує інтелект, – дослідження

Останнім часом в Мережі поширився міф про те, що людям з порушеннями роботи серця не можна робити фізичні навантаження, включаючи сексуальну активність. У дослідженні вчені протягом п'яти років спостерігали за здоров'ям мільйона громадян, які проживають на північному сході США. За цей час 4,5 тисячі людей померли від раптової зупинки серця, що дозволило експертам визначити зв'язок таких випадків з сексом.

Під час інтимної близькості від зупинки серця померли 30 чоловік, причому 15 з них відчули нездужання після сексу. Цей показник дорівнює 0,7% від всіх випадків, а тому дозволяє заявити, що сексуальні навантаження не є причиною смертей. У категорію небезпеки померти під час сексу потрапляють чоловіки афроамериканського походження віком понад 60 років, які страждають тахікардією та мерехтіння шлуночків серця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі