Мавка, Чугайстр, Щезник та Хуха: тернополяни створюють цікаві настільні ігри

Опубліковано:
9 Серпня, 2020

Зібратися разом за однім столом для того, щоби пограти в настільну гру – одне з напрямів проведення змістовного відпочинку. Компанії молодих людей вже мають улюблені “настолки” і постійно прагнуть оновлювати свої ігротеки. Зазвичай, збираються командами до 10 людей. Таке спілкування об’єднує, дає поштовх для розвитку, тренує інтелект та сприяє засвоєнню нових знань. 

Цінний інтелектуальний внесок у цю скарбничку ігор вносять і тернополяни. Нещодавно випущено настільну гру “Духи лісу”, де головні герої взяті з українського етносу. Гра розрахована на, максимум, 4 гравців. Час – до 10 хвилин. Вік – від 8 років. “Духи лісу” – це адаптація американської гри на блеф та дедукцію “Cunning Folk”. Граючи в гру, люди познайомляться з карпатською міфологією. У “лісі” на гравців чекають Мавка, Чугайстр, Щезник, Хуха, Арідник, Лісовик, і ще багато інших героїв. Образи міфологічних персонажів створила молода тернопільська художниця Софія Музичко. Гру розробила команда Романа Задорожного. Зараз команда працює над розробкою гри під назвою “Борщ”.

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гра, #задорожний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: