Зник під водою: на Тернопільщині водолази дістали тіло чоловіка

Опубліковано:
8 Серпня, 2020

У м. Хоростків Густинського району вчора, 7 серпня, під час відпочинку на місцевому ставі під водою зник 35-річний чоловік. На наступний день водолази виявили тіло загиблого.

Як зазначають в Управлінні ДСНС у Тернопільській області, повідомлення про подію рятувальники отримали о 21:09 год. У зв’язку з небезпекою проведення робіт на воді в темну пору доби рятувально-водолазне відділення приступило до пошуків тіла зранку, 8 серпня. Обстеживши водойму, фахівці ДСНС о 09:40 виявили та підняли загиблого на берег, де передали працівникам поліції для проведення судово-медичної експертизи.

До слова, обставини загибелі чоловіка з’ясовують правоохоронці. За попередніми даними, до трагедії призвело необережне поводження під час купання у ставку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #втоплення, #Гусятинський район, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: