На Тернопільщині відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих військовослужбовців

Опубліковано:
8 Серпня, 2020

У каплиці-пантеоні Героям АТО, що в селі Лішня Кременецького району, відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих військовослужбовців. Під час якої, відбулося богослужіння та освячення фігури святої Анни. Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

Читайте також

На Тернопільщині розпочалась четверта Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України
Допомогти та підтримати! «Опілля» долучилося до Всеукраїнської Прощі родини загиблих Героїв

«Перш за все захід покликаний об’єднати та надати духовну підтримку матерям, батькам, дружинам, дітям та загалом родинам загиблих. Для них важливо, аби наших спільних захисників пам’ятали», – сказав організатор протоієрей Андрій Любунь.

До слова, упродовж трьох днів на Кременеччині вшановували пам’ять загиблих військовослужбовців – учасників АТО, ООС. На прощу до Лішні прибули родини загиблих, військовослужбовців, побратими, ветерани із 18 областей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всеукраїнська проща родин загиблих військовослужбовців, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Лішня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: