У Тернополі завершують будівництво основної частини Гаївського шляхопроводу

Опубліковано:
7 Серпня, 2020

У Тернополі триває будівництво нового Гаївського шляхопроводу на вул. Об’їзна – Протасевича. Частину робіт уже завершують. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає директор підрядної організації ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Юрій Левкович, до 1 вересня працівники проведуть роботи по облаштуванню лише однієї частини шляхопроводу через залізничну колію.

«Працівники проведуть встановлення карнизних блоків, бар’єрного огородження та поруч. Опісля ми приступимо до ізоляції даного шляхопроводу. Це буде основною стадією завершення частини будівництва цього об’єкта. Залишиться лише вкласти асфальтобетонне покриття», – розповідає Юрій Левкович, директор підрядної організації ТОВ «Тернопіль Мостобуд».

На Гаївському шляхопроводі по завершенню будівництва передбачено шість смуг руху, по три в обидві сторони. Однак, транспортна розв’язка не складається лише з одного шляхопроводу, будівництво іншого – у напрямку вул. Гайова – с. Великі Гаї передбачено на другому етапі реконструкції мосту.

До слова, будівництво шляхопроводу ведеться за кошти бюджету Тернопільської громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шляхопровід
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: