Чотирьохповерховий паркінг у Чорткові хочуть збудувати наступного року

Опубліковано:
8 Серпня, 2020

У Чорткові планують зробити парковку, щоб розвантажити вулиці міста від припаркованих автомобілів. Її планують облаштувати на вулиці О. Гончара. Депутати Чортківської міської ради уже надали дозвіл на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування паркінгу. Також місцева влада планує організувати громадські слухання, щоб усі охочі висловили свої побажання щодо створення автостоянки.

«Раніше ми планували двоповерховий паркінг на 86 місць для стоянки автомобілів. Однак, розуміємо, що для такого динамічного міста як Чортків – це замало. Тому зараз працюємо над тим, щоб передбачити у проекті  3-4 поверхи.Щоб зменшити навантаження на казну міста, шукаємо інвесторів, розглядаємо різні програми співфінансування як з держбюджету, так і з європейських фондів», – розповідають у Чортківській міській раді. 

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: