Тернополяни просять збудувати ще одну школу

07.08.2020 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

«Школа на мікрорайоні вулиць Лозовецька, Збаразька, Енергетична, Галицька, Фабрична, Шота Руставелі, Бродівська, Злуки, Текстильна», - таку петицію 30 липня у єдній системі місцевих петицій зареєструвала Людмила Рижевська. У тексті петиції авторка зазначає:

«У мікрорайоні вулиць Лозовецька, Збаразька, Енергетична, Галицька, Фабрична, Шота Руставелі, Бродівська і частини проспекту Злуки й вулиці Текстильної немає жодної школи.

Читайте також

Тернополяни хочуть, щоб на дальній пляж ходили маршрутки
Тернополяни просять міську раду дозволити молоді грати на вулицях міста на всіх музичних інструментах

Школи, в яких навчаються діти мікрорайону знаходяться за кілька кілометрів. З кожним роком на вище зазначених вулицях зростає кількість багатоквартирних новобудов, у яких в основному проживають молоді сім'ї з дітьми.

Проблема відсутності школи стає все гострішою. Підвезення дітей до віддалених шкіл створює додаткове навантаження на громадський транспорт та стає однією з причин автомобільних корків.

ПРОСИМО:

Вирішити проблему відсутності школи на мікрорайоні зазначених у зверненні вулиць. Для цього пропонуємо або побудувати нову школу, або купівлі чи оренди придатне приміщення», - пише Людмила Рижевська.

https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1275

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі