Тернопіль перенесли із «червоної» до «жовтої» зони карантину

07.08.2020 20:47   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Тернопіль із «червоної» зони карантину потрапив до «жовтої», а Луцьк — до «помаранчевої». Таке рішення прийняла комісія з питань ТЕБ і НС. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час на брифінгу, який відбувся 7 серпня.

Міністерство охорони здоров’я запропонував змінити критерії визначення епідеміологічної ситуації з коронавірусом. Зокрема, враховувати кількість нових хворих за останні сім днів та збільшити показник необхідних тестувань на COVID-19 із 24 до 32 на 100 тисяч населення. Зміни винесли на обговорення уряду в понеділок, 10 серпня. А наступного дня, 11 серпня, в разі зміни критерії комісія з питань ТЕБ і НС затвердить новий поділ України на зони карантину.

Як зазначив Максим Степанова, оновлення інтерактивної карти щодо поділу України на карантинні зони, яке відбулося сьогодні о 12:00 год, було технічною помилкою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі