На Тернопільщині шахраї викрали 7 мільйонів грошової допомоги учасникам АТО

Опубліковано:
7 Серпня, 2020

На Тернопільщині викрили шахрайську схему розкрадання грошей, які були виділені для виплат учасникам АТО. Шахраї заволоділи  уже 7 млн грн.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, троє тернополян та мешканець столиці підшуковували учасників бойових дій нібито для допомоги їм в отриманні групи інвалідності. Згодом вони підроблювали медичні документи, на основі яких могли отримати одноразову грошову допомогу учаснику бойових дій в розмірі 250-кратного прожиткового мінімуму.

Впродовж 2018-2019 років шахраї заволоділи коштами державного бюджету, виділених для виплати одноразової грошової допомоги учасникам АТО, в розмірі понад 7 млн грн.  Шахраї мали намір викрасти ще 6 млн грн.

До слова, вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та арешту майна

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: