Штраф та громадські роботи: у Чорткові знайшли нічних хуліганів

07.08.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Чорткові знайшли хуліганів, котрі у ніч з 5 на 6 серпня зламали автобусну зупинку на вул. Степана Бандери. За свій вчинок хлопці отримали покарання у вигляді штрафу та громадських робіт. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

За словами юнаків, вони не мали умисних номерів ламати зупинку. Ніхто не сподівався, що звичайні юнацькі витівки матимуть такий кінець. Юнаки попросили вибачення за скоєне у своїх батьків, та перепросили і за псування комунального майна.

За свої вчинок компанія молодиків впродовж тижня, 3 години на день, проводитимуть благоустрій одного з районів міста. Окрім того, на хлопців складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП (340-1360 грн), оскільки всі досягнули 16-річного віку. Розмір штрафу встановлюватиме адміністративна комісія при Чортківській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі