Тернополянам, які залишились без доходів через пандемію COVID-19, допомогли благодійники «Карітасу»

07.08.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Жителям Тернополя, які залишились без доходів через пандемію коронавірусу, допомогли благодійники «Карітасу». Працівники благодійного фонду розвезли цим людям продуктові набори та засоби гігієни. 

«Допомога здійснюється в рамках проекту " Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов'язана зі спалахом COVID-19" реалізовується спільно з благодійним фондом Caritas Ukraine за фінансової підтримки "Карітасу Інтернаціоналіс"(Caritas Internationalis)», - зазначають працівники «Карітасу»

Пані Любов, підопічна цього проєкту каже, що ця допомога надійшла до неї дуже вчасно. «Бог почув мої молитви. Я щиро дякую за отриману допомогу, це велика підтримка для моєї сім’ї, адже через карантин чоловік залишився без роботи, кожна копійка для нас важлива», - розповідає пані Любов.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі