На Тернопільщині розпочалась четверта Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України

06.08.2020 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

До села Лішня Кременецького району на Всеукраїнську прощу родин загиблих на Сході України прибули люди майже з усіх регіонів України. Зокрема вчора, 5 серпня, приїхало близько 80 членів сімей загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні. Очікується прибуття приблизно ще 120 родин загиблих військових.

Читайте також

Допомогти та підтримати! «Опілля» долучилося до Всеукраїнської Прощі родини загиблих Героїв

«З Божою допомогою розпочалась четверта Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України з російським окупантом. Дякую родинам з Львівщини, Кропивницького, Донецької, Черкаської, Рівненської, Дніпропетровської, Хмельницької областей, що прибули сьогодні. Слава Україні!», – каже Андрій Любунь.

До слова, щороку 5-7 серпня рідні, друзі, побратими загиблих воїнів і не байдужі громадяни України приїжджають до каплиці у  селі Лішня,  де у молитві згадують справжніх Героїв України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі