Померла від ускладнень COVID-19: обірвалося життя відомої тернопільської лікарки

Опубліковано:
6 Серпня, 2020

Завідувач другого педіатричного відділення обласної дитячої клінічної лікарні Анна Кабакова померла від COVID-19. Жінці було 65 років.

До Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги жінка поступила 7 липня. У неї підтвердили діагноз «коронавірус». Сьогодні, 6 серпня, серце лікарки перестало битися. Причиною смерті стало ускладнення від COVID-19.

Як зазначають колеги Анни Борисівни, вона була прекрасною людиною, чудовим наставником, завжди готова була прийти на допомогу своїм пацієнтам.

«Світла пам’ять про Анну Борисівну житиме в серцях усіх, хто її знав. Колектив нашої лікарні висловлює щирі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час ми поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас. Вічна пам’ять Вам, Анно Борисівно. Ми завжди пам’ятатимемо Вас», – йдеться у повідомленні КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР.

До слова, станом на 6 серпня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 3175 випадків COVID-19, 41 – летальних, 1944 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Анна Кабакова, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: