Обслуговуючий кооператив «Сади ветеранів АТО» отримав міжнародну відзнаку

Опубліковано:
6 Серпня, 2020

22 липня 2020 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ»  відбулася пресконференція “Складні часи – час перемог для України”, організована видавничо-творчим об’єднанням «ОРДЕН».

Під час заходу було представлено громадськості в онлайн режимі три яскравих приклади досягнень українців у складні часи, коли пандемія коронавірусу спровокувала у всьому світі  політичну та економічну кризи, і було нагороджено за представленням Ради Всеукраїнської громадської організації «Країна» міжнародною відзнакою DIFFICILIS TEMPUS – TEMPUS VICTORIAS (“Складні часи – час перемог”) три організації. 

Надзвичайно приємно, що одну з цих відзнак, якою, до речі, вперше відзначали цього року в Україні,  отримав обслуговуючий кооператив “Сади ветеранів АТО”, що об’єднав учасників бойових дій, добровольців, інвалідів війни та членів сімей загиблих з Тернопільщини. Отримав заслужено, адже є  чи не першим успішним суб’єктом господарювання об’єднання ветеранів, зразком дієвого механізму,  коли однодумці спільними зусиллями, незважаючи на складні обставини, в кризових умовах   впевнено досягають конкретних успішних результатів, втілюючи спільну справу. Складні часи роблять українців сильнішими, це доведено часом та історією,  сильнішими нас зробила війна, то ж і в справі розбудови кооперативу ветерани доклали зусиль, проявили силу ідеї, думки, швидкість та якість у прийнятті необхідних рішень – і за власні кошти, копіткою наполегливою працею успішно розбудували поки-що садівниче (а в недалекому майбутньому житлове) поселення.

Земля, що стояла пусткою та була заросла бур’янами, перетворилася на впорядкований масив, де проведено необхідні комунікації,  робляться  дороги,  впорядковано та озеленено території загального користування, власники висаджують  фруктові дерева, кущі на своїх ділянках, на окремих  проводиться і  будівництво садових будиночків.  Звичайно, попри досягнення, є і труднощі, як  розказав в.о. голови кооперативу Зіновій Гладчук,  інформуючи  про діяльність кооперативу та отримуючи нагороду:

– Маємо проблему із земельною ділянкою, що запланована під будівництво школи на території кооперативу, але  може піти на продаж через аукціон. Це питання вирішується зараз в судовому порядку. Але в цілому, ми дуже гордимося успішними кроками, хочемо показати позитивний приклад іншим.

Модератор пресконференції, громадський діяч, заслужений працівник промисловості України Олександр Сопов зазначив:

-Душа радіє, що є люди, які, незважаючи на обставини, роблять те, що і повинні робити – працюють на благо інших та розбудову держави.

Окрім “Садів ветеранів АТО”, дану міжнародну відзнаку отримали Університет державної фіскальної служби України та Громадська Спілка «Асоціація фахівців у сфері інтелектуальної власності».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнака, #кооператив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сади, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: