Відповідальний бізнес: на Зборівщині розвивають еко-птахоферму

05.08.2020 20:08   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У селі на Зборівщині вирощують курей за новітньою технологією, наближеною до домашньої. Тут ретельно слідкують за збалансованим харчуванням і здоров’ям птиці, а головне – без застосування антибіотиків, які шкодять здоров’ю людей. У рамках діяльності Центру підтримки малого та середнього бізнесу ІСС Ukraine підприємство відвідав віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати Тарас Демкура.

«При Міжнародній торговій палаті ІСС Ukraine ми створили департамент підтримки малого і середнього бізнесу. Ми відвідуємо ці підприємства, інформуємо в соцмережах про них. Деякі підприємства шукають інвестора, інші шукають ринки збуту. Тому наприклад курчата з цієї фабрики будуть продаватися за межі України і вже навіть є пропозиції зробити переробну промисловість», – розповів Тарас Демкура.

Органічну птахофабрику на Тернопільщині заснував уродженець краю, повернувшись з Америки. Сьогодні інвестує в українське виробництво і змінює ставлення людей до їжі та життя. Підприємства в Україні мають великий потенціал. Головне – не опускати рук, навіть у час пандемії, переконаний Тарас Демкура, який підтримує та розвиває еко-бізнеси, бо за ними – майбутнє. 

null

Олег Коваль, голова «Українського дому» у Франції, українець, який вже 30 років проживає у Франції. Нещодавно приїхав до батьківського дому. На запрошення Тараса Демкури Олег  відвідав птахофабрику, технологіями якої приємно вражений.

«Я потрапив в оазис, де просто гордим – це замало сказати. Я щасливий, бо я побачив, де починається Україна. Коли заходиш в клініку в будь-якій країні, якщо ти не чуєш запаху препаратів, це означає, що це високий рівень. Я зайшов зараз в ці модернові ферми, я не чую запаху, що тут вирощуються кури, це просто топ», – поділився враженнями пан Олег.

На цьому виробництві не використовуються премікси, ніякі хімічні добавки. Це чи не перша в Україні фабрика, яка позиціонує себе як еко-фабрика. Здорове харчування нині стає трендом, бо люди дбають про своє здоров’я. Засновники підприємства закликають ставитись відповідального до свого здоров’я і економіки держави.

Центр підтримки малого та середнього бізнесу Національного комітету Міжнародної торгової палати запрошує до співпраці. Телефон для отримання детальної інформації: (050) 377 37 21.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі