Автобусне сполучення між Тернополем й іншими областями не призупиняли

Опубліковано:
5 Серпня, 2020

Попри те, що Тернопіль у “червоній” зоні карантину автобусне сполучення між містом й іншими областями не призупиняли. Автобуси з міської автостанції №1 курсують з 5 ранку. Їздить і громадський транспорт. Розповіла начальниця відділу пасажирських перевезень Анна Юрковська.

За її словами, автостанція №1, що на вулиці Живова, продовжує обслуговувати приміські, міжміські, міжобласні і міжнародні рейси. На сьогодні заплановано 500 рейсів.

 

“На роботу автостанції це не відобразилося ніяк. Бо в “червону” зону попав тільки Тернопіль. До нас ніхто не звертався, щоб обмежити роботу автостанції. Закривати нам немає можливості. Ми не хочемо закривати і не маємо можливості”.

 

На 6 платформі – автобус Тернопіль–Шумськ. Він відправляється об 11.25. У салоні – жодного пасажира.

“Люди почули, що “червона” зона і не їздять. Ще до цього часу трохи їздили, а зараз двоє, троє людей. Зранку було десь 4 пасажирів. На Польщу їхали”, – розповів водій Богдан Барановський.

 

На зупинці, що на вулиці Острозького. Водій, який їздить за 29-м маршрутом, Василь Нечай розповів, що працює з 7 години:

“Фірма сказала їхати. Я підпорядковуюсь фірмі. Якщо мені скажуть їхати, я поїду.Вчора мене навіть зупиняли поліцейську, ніхто нічого не знав. Протокол написали. Не знаю, що з тим протоколом буде, бо я там не винуватий. По суті ніхто не попередив, ніхто нічого не казав”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сполучення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: