Тернополю загрожує режим надзвичайної ситуації

04.08.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У регіонах, які потрапили до «червоної зони» з розповсюдження коронавірусу, але відмовилися посилювати адаптивний карантин, загрожує режим надзвичайної ситуації щодо заповненості ліжок у лікарнях. Повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час ефіру на телеканалі «Україна 24».

За словами міністра, при розподілу регіонів на зони не впливала ніяка політика, а суто турбота про здоров’я українців і про контроль над рівнем захворюваності в нашій країні.

«Такі показники затверджені урядом. Ще раз хочу наголосити: тут немає жодної політики, інших речей – тут суто турбота про здоров’я українців і про контроль над рівнем захворюваності в нашій країні. Це дуже важливо для того, щоб ми не перейшли в режим надзвичайної ситуації щодо заповненості ліжок», – каже Максим Степанов.

Нагадаємо, що Центральна комісія з ТЕБ та НС поділила регіони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 на «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону зони». Тернопіль та Луцьк віднесли до «червоної зони» карантину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі