Наприкінці серпня на тернополян чекає «Фестиваль повітряних куль»

04.08.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Файне небо час від часу радує око пролітаючими поодинокими повітряними кулями. Наприкінці серпня багато куль піднімуться у тернопільське небо, адже повітроплавці зберуться у нашому місті на "Фестиваль повітряних куль". Коментує Тарас Ковальчук, організатор фестивалю: "Фестиваль відбудеться 28-30 серпня, до 480 річчя нашого Файного міста. Це буде справжня магія повітроплавання. До нас їдуть 7 команд зі всієї України, щоби дивувати та закохувати в небо."

Програма фестивалю вже є. Деталі уточнюються:

27 серпня - команди приїдуть та ввечері будуть проводити традиційний обряд - "Гріти небо" по різних локаціях міста.

28 серпня - ввечері будуть показові старти, приурочені до дня міста з використанням спецефектів.

29-30 серпня будуть ранкові та вечірні старти з Театрального майдану, а також в день буде унікальна можливість піднятись на кулі над Театральним майданом та приземлитись назад на майдан.

Не пропустіть можливість здійснити мрію! Кількість місць обмежена пишуть організатори у своїй події на фейсбуці: https://www.facebook.com/events/927675637738203/?active_tab=about

Деталі та бронювання польотів та підйомів за тел. 067 674 56 26.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі