Сприятливі дні для весіль восени 2020 року

03.08.2020 23:13   Джерело: tochka.net
Опубліковано : Новини Тернопілля

Чи замислювалася колись над тим, яку дату для весілля вибрати. Багато поколінь вірять, що запорукою щасливого і міцного шлюбу може бути правильно обрана дата весілля. Але варто розуміти, що тільки число і місяць не допоможуть молодятам розуміти один одного, правильно налагоджувати побут і знаходити компроміси.

А якщо питання з взаєморозумінням в парі улагоджені, то можна заручитися підтримкою астролігіі. Тому tochka.net пропонує дізнатися сприятливі дні для весіль восени 2020 року через місячного календаря.

Не забувай, що також дата весілля не повинна припадати на важливі церковні свята, а також на час постів. А ще ідеально відзначати весілля в п'ятницю, щоб попереду були найвеселіші і щасливі вихідні.

Астрологи вважають, що найкращий час для весілля припадає на фазу зростаючої Олени. Звичайно ж, крім цього є і найсприятливіші дні для весіль восени.

При цьому, віруючі люди намагаються не планувати весілля на великі церковні свята. Восени нас чекає тільки одне велике свято - Воздвиження Хреста Господнього, який припадає на 27 вересня.

Також зверни увагу на те, що 28 листопада почнеться Різдвяний піст.

Сприятливі дати для весіль восени 2020 року

Згідно з місячним календарем, в кожному з трьох місяців осені є три дні, які є ідеальними для того, щоб сказати "Так".

- Сприятливі дні для весіль у вересні 2020: 1, 2, 27

- Сприятливі дні для весіль в жовтні 2020: 18, 26, 30

- Сприятливі дні для весіль в листопаді 2020: 22, 27, 29

Також восени є красиві дати для весілля, які не перебувають в протистоянні з Місяцем. Це 20 вересня, 2 жовтня, 20 і 22 листопада.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: tochka.net  

Коментарі