Забрали 17 тисяч гривень: шахраї ошукали 80-річну пенсіонерку з Тернопільщини

03.08.2020 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Правоохоронці затримали двох шахрайок та їхнього спільника. За декілька днів зловмисники побували кількох областях, де ошукували людей.

Як повідомляють в поліції, від рук шахраїв постраждала 80-річної жительки обласного центру. До помешкання пенсіонерки прийшли шахраї і, назвавшись працівниками соціальної служби, запевнили бабусю, що потрібно обміняти гривні, адже почалася грошова реформа. Пенсіонерка повірила шахраям і віддала їм всі свої заощадження.

«У ході оперативних заходів нам вдалося вийти на слід зловмисниць, спільником котрих був чоловік - водій авто на якому лиходії гастролювали з міста в місто. На момент встановлення підозрюваних осіб, а всі вони – уродженці східних областей, останні вже перебували на Хмельниччині, де теж встигли скоїти шахрайство: забрали у пенсіонерки 17 тисяч гривень», – розповів оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Іван Бачинський.

До слова, шахраїв затримали на Київщині. Наразі тривають оперативні заходи з метою встановлення причетності зловмисників до інших протиправних діянь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі