Дістатися до Тернополя можна буде лише машиною

03.08.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Відтепер до Тернополя можна буде дістатися лише автівкою, в якій може перебувати не більш як 5 осіб. Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, перетинати межі між «червоними» зонами можливо виключно на власному автомобільному транспорті, якщо у ньому не більше 5 осіб, за винятком дітей до 14 років. Якщо ж діти до 14 років, то кількість пасажирів у цьому автомобільному транспорті може бути більша.

«Місцева влада не може ухвалювати рішення щодо пом’якшення карантинних обмежень Органи місцевої влади можуть тільки посилювати ті чи інші епідеміологічні обмеження, але не пом’якшувати. Ще раз хочу наголосити, що умови адаптивного карантину діють — це максимальний баланс між роботою і безпекою в країні. Ми вже не встановлюємо на території всієї області, а визначаємо чітко — або це місто, або це район, де може бути складніша ситуація. Ми максимально інформуємо через сайт МОЗ, показуємо, які саме цифри, з погіршенням яких показників, коли рекомендуємо встановлення того чи іншого рівня небезпеки. Тут нема жодної політики, суб’єктивного бачення. Є суто цифри, рівень небезпеки», - додав Степанов.

До слова, Укрзалізниця уже скасувала продаж квитків до Тернополя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі