У Тернополі правоохоронці продовжуватимуть перевіряти заклади громадського харчування та транспорт

Опубліковано:
3 Серпня, 2020

У Тернополі правоохоронці продовжуватимуть перевіряти суб’єкти господарювання та транспорт щодо дотримання протиепідемічних норм. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає начальник Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Сергій Осадця, надалі правоохоронці будуть проводити роз’яснювальні роботи із підприємцями.

«За результатами перевірок правоохоронними органами суб’єктів господарювання на предмет дотримання карантинних вимог, висновки є такими, що спостерігається максимальне дотримання усіх вимог роботи в умовах епідемії, як серед суб’єктів громадського харчування, так і серед перевізників», – каже Сергій Осадця.

До слова, на сесії Тернопільської міської ради прийняла рішення, відповідно до якого зобов’язано виконавчі органи міської ради, підприємства, установи та організації забезпечити належне функціонування закладів дошкільної освіти, громадського транспорту та життєдіяльність Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до рішень місцевої комісії ТЕБ та НС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: