У громадському транспорті Тернополя продовжують виявляти порушення

Опубліковано:
31 Липня, 2020

У Тернополі за місяць виявили майже 200 порушень правил перевезень у громадському транспорті. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

За результатами роботи 40 пасажирам виписано штрафи та виявлено 153 випадки порушення вимог перевезення, а саме: ненадання проїзних квитків пасажирам, порушення маскового режиму чи неналежне виконання карантинних заходів, понаднормове перевезення пасажирів, відсутність інформаційних таблиць у маршрутних транспортних засобах, зокрема у приватних перевізників.

Нагадаємо, що з 1 липня інспектори муніципальної інспекції спільно із контролерами КП «Тернопільелектротранс» здійснюють контроль оплати проїзду в громадському транспорті, видачею проїзних квитків та дотримання карантинних заходів у громадському транспорті Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громмадський транспорт, #карантин, #коронавірус, #масковий режим, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: