У Копичинецькій виправній колонії планують розмістити військову частину

Опубліковано:
31 Липня, 2020

У приміщенні Копичинецької виправної колонії планують розмістити військову частину. Про це повідомив очільник область Володимир Труш.

Колоніє не функціонує, а лише здійснюється охорона об’єкта. Натомість на території є уся необхідна матеріальна база для розміщення військової частини – це кілька будівель, стрільбище та чотири свердловини.

«На об’єкті забезпечено усі необхідні умови для розміщення військової частини.Вважаю, це правильним господарським рішенням, яке має хорошу перспективу. Адже передбачає додаткову зайнятість та збільшення надходжень до місцевого бюджету», – йдеться у повідомленні.

До слова, ініціатива розмістити на території виправної колонії Васькову частину надійшла від міського голови Павла Лосика.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виправна колонія, #військова частина, #копичинці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: